25 Mart 2012 Pazar

2012 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Universal

2012 CEV CL Şampiyonu 
Finalde Fransa'nın RC Cannes ekibini 3-0 yenen 
FENERBAHÇE UNİVERSAL oldu.
Baku, Azerbaijan, March 25, 2012

2012 Şampiyonlar Ligi En İyi Oyuncuları

MVP: Kim Yeon-Koung (KOR/Fenerbahce Universal ISTANBUL)  
Best Blocker: Maria Borisenko (RUS/Dinamo KAZAN)  
Best Libero: Paola Cardullo (ITA/RC CANNES) 
Best Receiver: Jordan Larson (USA/Dinamo KAZAN)   
Best Scorer: Kim Yeon-Koung (KOR/Fenerbahce Universal ISTANBUL)  
Best Server: Makare Wilson (USA/MC-Carnaghi VILLA CORTESE)   
Best Setter: Naz Aydemir (TUR/Fenerbahce Universal ISTANBUL)  
Best Spiker: Sarah Pavan (CAN/MC-Carnaghi VILLA CORTESE) 
Baku, Azerbaijan, March 25, 2012

10 Mart 2012 Cumartesi

IAAF World Indoor Championships 2012, Istanbul, 1500 Metres - M Final (Day 2)

IAAF World Indoor Championships 2012, Istanbul
9-11 Mart tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen
Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'ndan
2.Gün
1500 Metres Men - Final
1- Abdalaati IGUIDER (MAR)
2- İlham Tanui ÖZBİLEN (TUR)
3- Mekonnen GEBREMEDHİN (ETH)

IAAF World Indoor Championships 2012, Istanbul, 1500 Metres - W Final (Day 2)

IAAF World Indoor Championships 2012, Istanbul
9-11 Mart tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen
Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'ndan
2.Gün
1500 Metres - W Final
10 March 2012 - 18:00
1- Genzabe Dibaba (ETH)
2- Mariem Alaoui Selsouli (MAR)
3- Aslı Çakır Alptekin (TUR)
1500 Metre Dünya 3.sü

FMV Işık Spor (0-3) Sarıyer, Aroma Bayanlar 2.Ligi

TVF 50.Yıl Voleybol Salonu
Aroma Bayanlar 2.Ligi
FMV Işık Spor (0-3) Sarıyer
10.03.2012

Maçtan diğer resimler için TIKLAYINIZ

1 Mart 2012 Perşembe

Spor Sadece Futbol Değildir, İstanbul Salonlara Çağırıyor

Futbolun ölüsünün diğer tüm spor branşlarını yeneceğine her türlü inanç üzerinden yemin edecek bir coğrafyanın insanlarıyız. Dünya yansa, ortalık yıkılsa, savaşlar çıksa, ekonomik krizler ardı ardına patlasa bile futbol varsa gerisi teferruattır. Biz böyle gördük, böyle yetiştik, böyle yaşıyoruz. Son yıllarda şehrimizde Dünya Basketbol Şampiyonası ve Voleybol Kulüpler Final4 etkinlikleri düzenlenmiş olabilir. Ulusal Basketbol takımımız dünya ikincisi olmuş olabilir. Kadın voleybol takımlarımız Avrupa Şampiyonu ve Avrupa 3.sü de olmuş olabilir. Hatta WTA 2011 sezon finali ülkemizde yapılmış ve daha ilk gününde 2012 WTA için insanlarımız heyecanlanmaya başlamış olabilir. Bunların hepsi oldu. Döndük dolaştık yine kürkçü dükkanına geldik. Futbol varsa varız. Yoksa yokuz… Biz futbol dedikçe Istanbul salon sporları diye direnmeye devam ediyor. Mart 2012 de Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul’da. Mart sonu Nisan başı 2012 Final Eight Euroleague Women İstanbul’da. Mayıs ayında ise Turkish Airlines Euroleague Final Four İstanbul’da… Uyan İstanbul. Salonlar dünya yıldızlarıyla dolup taşarken sen sadece Futbol izlemeye mi devam edeceksin? Biraz ara ver, nefes al. Salonlara git.
Şehir sizin için salonlarını dev organizasyonlara açıyor. Haydi, şimdi salon zamanı…


Ataköy Atletizm Salonu’nda 9-11 Mart 2012 tarihleri arasında 178 ülkeden 879 atletin katılımıyla düzenlenecek olan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’na iki hafta kaldı.
Ülkemiz, atletizm dalında ilk kez bir Dünya Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası 9-11 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek. 200’e yakın ülkeden binden fazla atlet Ataköy Atletizm Salonu’nda buluşurken, Türk sporseverler, aralarında Yelena Isinbayeva, Dayron Robles, Blanka Vlasic, Carmelita Jeter, Teddy Tamgho gibi yıldızların da yer aldığı çok sayıda dünyaca ünlü atleti canlı izleme fırsatı bulacak.
Dünya Salon Atletizm Şampiyonası “İstanbul 2012”, sayıları 1200’ü bulan yerli ve yabancı basın mensubu tarafından yerinde takip edilecek. Yarışmaların üç gün boyunca televizyondan yapılacak canlı yayınlarla tüm dünyada yaklaşık 3 milyar izleyiciye ulaşması bekleniyor.

Dünyaca ünlü atletleri ve sporseverleri İstanbul’da ağırlamak için hazır bekleyen Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nın resmi maskotları “Tik ve Tak” İstanbul Turu’na çıktı. Ortaköy Meydanı, Dolmabahçe Sarayı, Taksim Meydanı, Beyoğlu, Galata Köprüsü, Sultanahmet gibi İstanbul’un ikonik bölgelerini gezen “Tik” ve “Tak” gezdiği her yerde sempati ile karşılandı. “Tik” ve “Tak” tüm sporseverleri Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’na davet etti.
28 Mart- 1 Nisan tarihleri arasındaİstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Galatasaray Medical Park’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Fiba Kadınlar Euroleague FİNAL 8′e katılmaya hak kazanan takımlar ve gruplar belli oldu. Bayan basketbolunun Avrupa kulüpler finalleri İstanbul’da. Fenerbahçe ve Galatasaray Medical Park takımlarının yer aldığı 8 li finaller sadece Avrupa kadın basketbolunun zirvesi olmayacak, ezeli rekabet Avrupa Arenası’nda bir kez daha sahne alacak.

Avrupa basketbol sezonunun en önemli etkinliği olan Turkish Airlines Euroleague Final Four, 11 – 13 Mayıs 2012 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.
24 takım, 2012 Turkish Airlines Euroleague Final Four İstanbul’da yer alabilmek için sezon başından beri mücadele etmektedir. Dörtlü finale kalmayı başaran en iyi dört takım, 2011-2012 Turkish Airlines Euroleague şampiyonu olmak için tek maçlı eleme turnuvası oynayacaktır.
Yarı Finaller 11 Mayıs Cuma günü oynanırken, Üçüncülük Maçı ve Final Maçı 13 Mayıs Pazar günü oynanacaktır.