29 Mart 2014 Cumartesi

Aziz Yıldırım: Fenerbahçelilere hediye olsun

azizyıldırım
         
CEV Challenge Kupası’nı kazanan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımımını tebrik eden Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım, kupayı tüm Fenerbahçelilere armağan etti.
Duygu ve düşüncelerini maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu ile paylaşan Aziz Yıldırım, “Hem bizim sporcuları hem de rakip takımı kutluyorum. Finale kalmak kolay değil çünkü. Onun için hepsine teşekkür ediyorum. Bayanlarda Avrupa ve Dünya Şampiyonu olduk. İnşallah erkeklerde de zor olan bir kulvarda sporcularımız bundan sonra yalnız Fenerbahçe değil, diğer Türk takımları da başarılı olurlar. Önemli olan yatırımlardır. Bizler hep bu yatırımları yaptık. Bundan sonra devlette bu yatırımlara biraz daha fazla katkı yaparsa yalnız Türk voleybolu değil, bütün amatör branşlarda Türkiye; Olimpiyatlarda, Avrupa’da her yerde başarılı olacaktır. Bütün taraftarı, camiayı ve herkesi kutluyorum” dedi.
Yıldırım, “Hep söylüyorum, biz Fenerbahçe’nin bir parçasıyız. Burada olsak da olmasak da Fenerbahçeliyiz. Onun için problem yok. Her zaman mutluyuz, Fenerbahçe için. Bütün Fenerbahçelilere hediye olsun” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder