30 Mart 2014 Pazar

Burcu Hakyemez: "Bu taraftara can kurban"

burcu hakyemez dal
Fenerbahçe dün tarihe altın harflerle imza attı. Hem erkek hem bayan takımıyla Avrupa Şampiyonu olan sarı-lacivertliler Burhan Felek’i dolduran muhteşem seyircisine şenlik yaşattı. Sahada mücadele eden voleybolculardan belki de daha fazla efor sarfeden Fenerbahçe taraftarı hiç susmadı ve 2 kupanın alınmasında çok önemli rol oynadı.
Uzun senelerdir erkeklere yapılan yatırım, sonunda meyvesini verdi. İlk maçın ardından İstanbul’daki mücadelede muhteşem sarı-lacivertli taraftarlar ile beraber sahada rakibini ezip geçen bir takım vardı.
Serkan komutanlığında defans ve servis karşılamada hiç aksamayan F.Bahçe’de orkestra şefi Arslan Ekşi’nin bütün oyuncularını devreye sokması ibreyi bizim tarafa çevirdi. Arslan’ın beklenilmeyeni tercih etmesi sahada F.Bahçe Grundig’in hücum şov yapmasını sağladı.
Sahadaki bir diğer kahraman ve ‘Legend’ ise tabii ki Korkunç Ivan’dı. Maç genelinde sadece 1 hata yapan tecrübeli isim sakinliği ve kendine güveni ile en kritik anlarda her zaman olduğu gibi bu maçta da sahne aldı.
Erkeklerin zaferi ardından sahada sahne alan Sarı Melekler’di. Deplasman galibiyeti ardından kendi evinde daha net bir skorla galip gelen F.Bahçe iyi servis attı ve file üstüne de adeta bir duvar ördü. Her oyuncusuyla etkili olan sarı-lacivertlilerde özellikle Elif Öner son sette oyuna girerek daha rahat kurulmaya başlayan Rus bloklarını dağıtmayı başardı. Final müsabakası ardından MVP seçilen Kim sanırım damarlarında sarı-lacivert kan taşıyor. Türkiye’ye gelmiş ve Türk halkıyla bu kadar iyi uyum sağlamış bir yabancı oyuncu daha görmedim.
Dün 2 MVP ödülü alan yıldızlar Miljkovic ve Kim eşi benzeri bulunmayacak değerde ve kalitede isimler. Umarım bu 2 isim uzun süre Türkiye’de oynamaya devam eder. Eğer 3. MVP ödülü verilseydi bunun sahibi de kuşkusuz F.Bahçe taraftarı olurdu.
BURCU HAKYEMEZ DAL / VATAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder